Categorieën

Le petit Napo levert in België en buurlanden (Frankrijk uitz. Dom-Tom, Nederland, Luxemburg, Duitsland). Op aanvraag, kan Le petit Napo ook wereldwijd leveren. Le petit Napo levert niet aan postbussen. Je kan kiezen om het pakket op je thuisadres of een ander adres te laten leveren. Indien je een fout adres hebt ingegeven, kan Le petit Napo hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

België: 6,50 € / verzending BTW inbegrepen (voor een pakje van max 2kg)

Buurlanden: 17,40 € / verzending BTW inbegrepen (voor een pakje van max 2kg)

Le petit Napo levert uw bestelling via BPACK 24h (belgische post), zonder verzekering.  Indien je een levering met verzekering wenst, dan wordt er een extra kost aangerekend en dien je een mail te sturen naar: shop@lepetitnapo.be .

Europa + VS: 26,10 € / verzending BTW inbegrepen (voor een pakje van max 2kg)

Le petit Napo levert uw bestelling in Europa + VS (Oostenrijk, Spanje, Finland, Griekenland, Italië, Polen, Portugal, Tsjechië, Zweden, Denemarken, Roemenië, Slovakije, Cyprus, Estland, Bulgarije, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Man, Monaco, Slovenië, Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Faeröer-Eilanden, Georgië, Gibraltar, Guernsey, IJsland, Jersey, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Rusland, San Marino, Servïë, Turkije, Vaticaanstad, Zwitserland, VS) via Bpack World Light (max 2kg) zonder ontvangstbewijs en verzekering. Indien je een levering met verzekering wenst, dan wordt er een extra kost aangerekend en dien je een mail te sturen naar: shop@lepetitnapo.be .

Canada: 43,50 € / verzending BTW inbegrepen (voor een pakje van max 2kg)

Le petit Napo levert uw bestelling in Canada via Bpack World Light (max 2kg) zonder ontvangstbewijs en verzekering. Indien je een levering met verzekering wenst, dan wordt er een extra kost aangerekend en dien je een mail te sturen naar: shop@lepetitnapo.be .

Om verzendingskosten te vermijden, heb je de mogelijkheid jouw pakket bij Le petit Napo (maatschappelijke zetel) te komen afhalen op afspraak en binnen de 5 werkdagen na de bestelling.

Voor leveringen buiten de bovenvermelde landen, worden de verzendingskosten rechtstreeks met Le petit Napo vastgelegd. Gelieve een mail te sturen naar shop@lepetitnapo.be om een vrijblijvende prijsofferte te krijgen.

De bestelling wordt verzonden binnen de 48u na ontvangst van betaling (niet geldig voor artikelen die niet beschikbaar zijn of die op bestelling zijn). De leveringstermijn variëert van 1 tot 10 werkdagen naargelang de bestemming. De leveringstermijn is indicatief. Le petit Napo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertraging in de leveringstermijn, bij verlies van de bestelde artikelen of bij staking van de post. De transportrisico’s zijn ten laste van de koper. Bij vertraging van levering dien je Le petit Napo zo snel mogelijk op de hoogte te brengen door te mailen naar: shop@lepetitnapo.be .

Le petit Napo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet ontvangen van een pakket verzonden zonder verzekering.

Bij een foute levering te wijten aan Le petit Napo (bestelbon hebbende rechtskracht), zullen de kosten voor het ruilen van het artikel volledig ten laste zijn van Le petit Napo. Gelieve Le petit Napo op de hoogte te brengen door een mail te sturen naar: shop@lepetitnapo.be binnen de 3 werkdagen na ontvangst van het pakket.