Categorieën

Aanbiedingen

Bestellen bij  Le petit Napo vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Le petit Napo verzamelt volgende gegevens: uw naam, adres en e-mail adres.

Le petit Napo gebruikt deze persoonlijke gegevens voor volgende doeleinden:

- administratie en beheer van je bestelling, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen

- om contact met jou op te nemen indien er een probleem is metje bestelling.

Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je gegevens zullen enkel worden doorgegeven aan onderaannemers handelend voor Le petit Napo (leveringsmaatschappij, betalingsmaatschappij online, ...).  Deze maatschappijen zullen jouw persoonlijke gegevens enkel gebruiken op instructie van Le petit Napo in het kader van een levering of bestelling, en zullen niet toegestaan zijn om deze gegevens te gebruiken voor andere doeleinden of doorgeven aan derden.

Wanneer je een bestelling plaatst op www.lepetitnapo.be , aanvaard je dat deze persoonlijke gegevens gebruikt worden door Le petit Napo in overeenstemming met deze politiek.

Je hebt het recht om een kopie van jouw opgeslaagde gegevens te krijgen. Je dient hiervoor een aanvraag te sturen naar onderstaand adres of via e-mail ( shop@lepetitnapo.be ). Le petit Napo verbindt zich ertoe om jouw persoonlijke gegevens, opgeslagen in onze database, te wijzigen, updaten of verwijderen indien je hiervoor een schriftelijke aanvraag stuurt.

Adres:

Valuya bvba / Le petit Napo
rue du Poncia 2A
5030 Gembloux
België

Omtrent de cookies: Le petit Napo is genoodzaakt enkele gegevens op te slaan om je bezoek aangenamer te maken, zoals: taal, winkelwagen, enz. Deze gegevens worden veilig gecijferd: ze blijven onleesbaar voor derden. Via de configuratie van je webbrowser behoud je uiteraard de totale controle. Je selecteert de gegevens die op je computer kunnen worden opgeslagen. Wij raden je toch aan om toelating te geven aan Le petit Napo om cookies op te slaan. Zoniet is het onmogelijk om je bestelling uit te voeren, en kan een deel van de website niet functioneren.