Categorieën

Le petit Napo kent 2 mogelijkheden voor het afrekenen van jouw bestelling: via PayPal of bankoverschrijving.

De betaling gebeurt in Euros.

Via payment provider PayPal. Voor meer informatie, kijk gerust eens op www.paypal.com . De betaling wordt onmiddellijk geregisteerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden.

Een andere betaalmogelijkheid bestaat uit een bankoverschrijving. Le petit Napo bezorgt je na de bestelling, per e-mail een orderbevestiging, waar de juiste betaalgegevens op staan vermeld. Wij vragen het totaalbedrag, zoals vermeld op de orderbevestiging, binnen de tien dagen over te schrijven op onze rekening BE85 7320 5265 6806 met vermelding van het ordernummer. Jouw pakje wordt na ontvangst van je betaling zo snel mogelijk verstuurd. Voor artikelen die enkel op bestelling leverbaar zijn, geldt een langere leveringstermijn. Bestellingen staan dus maximaal 10 dagen voor jou gereserveerd. Indien de bestelling niet binnen de 10 dagen betaald is, worden de bestelde artikelen terug online gezet voor verkoop.

LET OP! Indien je een overschrijving uitvoert vanuit het buitenland, gelieve altijd onze BIC (SWIFT) en IBAN gegevens te vermelden (deze vind je ook op de orderbevestiging)! Doe je dat niet, dan zal jouw financiële instelling transactiekosten aanrekenen, waarvoor wij niet kunnen instaan.

BIC (SWIFT): BBRUBEBB

IBAN: BE85 7320 5265 6806