Categorieën

Aanbiedingen

Annuleren, ruilen en retourneren van aangekochte artikelen

Indien je niet tevreden bent over je aankoop of indien een artikel bij aankomst beschadigd is, dan bieden wij jou de mogelijkheid ons het artikel binnen een termijn van tien werkdagen na ontvangst van uw bestelling terug te bezorgen. Je dient ons hiervan altijd schriftelijk (via e-mail naar shop@lepetitnapo.be ) op de hoogte te brengen. Het artikel dient in de oorspronkelijke verpakking met retourbon en een begeleidende brief terug gestuurd worden naar onze maatschappelijke zetel: Valuya bvba / Le petit Napo - rue du Poncia 2A - 5030 Gembloux - België.  

Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals hierboven beschreven staan, worden binnen een termijn van tien werkdagen door ons terugbetaald. Le petit Napo zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan jou terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds gebruikt werden of bij vermoeden van schade aangebracht aan de artikelen.

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, je verbindt jou ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn! Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen, indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de verpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.

 

Verzakingsrecht 

Je hebt als comsument het recht om binnen de veertien werkdagen ingaande op de dag van levering ons het product te retourneren zonder opgaaf van redenen (Wet van 14 juli 1991). Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou bestelde producten.  Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, moet je de bestelbon en de goederen (proper, intact en volledig, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking) terugsturen naar Le petit Napo (Valuya bvba / Le petit Napo - rue du Poncia 2A - 5030 Gembloux - België) en dit binnen de 14 werkdagen van af de dag die volgt op de levering.

Wil je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar bovenstaand retouradres. Le petit Napo zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan jou terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van jouw bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan jou worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Le petit Napo kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail ( shop@lepetitnapo.be )of post. Je dient hierbij in ieder geval jouw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Wij hebben tevens jouw bankrekeningnummer nodig. Buitenlandse klanten dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Le petit Napo hebt gedaan.

Le petit Napo zal de teruggestuurde producten terugbetalen binnen de 14 werkdagen na ontvangst en inspectie van de producten.