Categorieën

Aanbiedingen

 

Juridische informatie

Valuya bvba / Le petit Napo

Valérie Vanderkelen

Rue du Poncia 2A

5030 Gembloux

België

+32 81 34 51 79

shop@lepetitnapo.be

BTW: BE0845.914.036

 

Verkoopsovereenkomst 

De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen Le petit Napo en de koper, op het ogenblik dat de orderbevestiging bij de opdrachtgever op het scherm verschijnt. Ieder die een bestelling plaats bij Le petit Napo verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden. Le petit Napo behoudt te allen tijde het recht om de vermelde voorwaarden op deze website aan te passen.

 

Productinformatie 

Le petit Napo tracht de product omschrijvingen en het fotomateriaal zo duidelijk en correct mogelijk te maken. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Je kan steeds bijkomende uitleg krijgen over ons aanbod door ons te contacteren: shop@lepetitnapo.be .

Le petit Napo heeft zijn uiterste best gedaan om alle informatie betreffende onze artikelen concreet weer te geven. Mocht er zich toch ergens een fout bevinden dan kan Le petit Napo niet aansprakelijk worden gesteld.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW, exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven.

 

Bestellen 

Door een bestelling bij Le petit Napo te plaatsen geef je te kennen akkoord te gaan met de verkoops- en leveringsovereenkomsten.

 

Betaling

Le petit Napo kent 2 mogelijkheden voor het afrekenen van jouw bestelling: via PayPal of bankoverschrijving.

De betaling gebeurt in Euros.

Via payment provider PayPal. Voor meer informatie, kijk gerust eens op www.paypal.com . De betaling wordt onmiddellijk geregisteerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden.

Een andere betaalmogelijkheid bestaat uit een bankoverschrijving. Le petit Napo bezorgt je na de bestelling, per e-mail een orderbevestiging, waar de juiste betaalgegevens op staan vermeld. Wij vragen het totaalbedrag, zoals vermeld op de orderbevestiging, binnen de tien dagen over te schrijven op onze rekening BE85 7320 5265 6806 met vermelding van het ordernummer. Jouw pakje wordt na ontvangst van je betaling zo snel mogelijk verstuurd. Voor artikelen die enkel op bestelling leverbaar zijn, geldt een langere leveringstermijn. Bestellingen staan dus maximaal 10 dagen voor jou gereserveerd. Indien de bestelling niet binnen de 10 dagen betaald is, worden de bestelde artikelen terug online gezet voor verkoop.

LET OP! Indien je een overschrijving uitvoert vanuit het buitenland, gelieve altijd onze BIC (SWIFT) en IBAN gegevens te vermelden (deze vind je ook op de orderbevestiging)! Doe je dat niet, dan zal jouw financiële instelling transactiekosten aanrekenen, waarvoor wij niet kunnen instaan.

BIC (SWIFT): GEBABEBB

IBAN: BE85 7320 5265 6806

 

Levering en Verzending

Le petit Napo levert in België en buurlanden (Frankrijk uitz. Dom-Tom, Nederland, Luxemburg, Duitsland). Op aanvraag, kan Le petit Napo ook wereldwijd leveren. Le petit Napo levert niet aan postbussen. Je kan kiezen om het pakket op je thuisadres of een ander adres te laten leveren. Indien je een fout adres hebt ingegeven, kan Le petit Napo hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

België: 6,50 € / verzending BTW inbegrepen (voor een pakje van max 2kg)

Buurlanden: 17,40 € / verzending BTW inbegrepen (voor een pakje van max 2kg)

Le petit Napo levert uw bestelling via BPACK 24h (belgische post), zonder verzekering.  Indien je een levering met verzekering wenst, dan wordt er een extra kost aangerekend en dien je een mail te sturen naar: shop@lepetitnapo.be .

Europa + VS: 26,10 € / verzending BTW inbegrepen (voor een pakje van max 2kg)

Le petit Napo levert uw bestelling in Europa + VS (Oostenrijk, Spanje, Finland, Griekenland, Italië, Polen, Portugal, Tsjechië, Zweden, Denemarken, Roemenië, Slovakije, Cyprus, Estland, Bulgarije, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Man, Monaco, Slovenië, Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Faeröer-Eilanden, Georgië, Gibraltar, Guernsey, IJsland, Jersey, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Rusland, San Marino, Servïë, Turkije, Vaticaanstad, Zwitserland, VS) via Bpack World Light (max 2kg) zonder ontvangstbewijs en verzekering. Indien je een levering met verzekering wenst, dan wordt er een extra kost aangerekend en dien je een mail te sturen naar: shop@lepetitnapo.be .

Canada: 43,50 € / verzending BTW inbegrepen (voor een pakje van max 2kg)

Le petit Napo levert uw bestelling in Canada via Bpack World Light (max 2kg) zonder ontvangstbewijs en verzekering. Indien je een levering met verzekering wenst, dan wordt er een extra kost aangerekend en dien je een mail te sturen naar: shop@lepetitnapo.be .

Om verzendingskosten te vermijden, heb je de mogelijkheid jouw pakket bij Le petit Napo (maatschappelijke zetel) te komen afhalen op afspraak en binnen de 5 werkdagen na de bestelling.

Voor leveringen buiten de bovenvermelde landen, worden de verzendingskosten rechtstreeks met Le petit Napo vastgelegd. Gelieve een mail te sturen naar shop@lepetitnapo.be om een vrijblijvende prijsofferte te krijgen.

De bestelling wordt verzonden binnen de 48u na ontvangst van betaling (niet geldig voor artikelen die niet beschikbaar zijn of die op bestelling zijn). De leveringstermijn variëert van 1 tot 10 werkdagen naargelang de bestemming. De leveringstermijn is indicatief. Le petit Napo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertraging in de leveringstermijn, bij verlies van de bestelde artikelen of bij staking van de post. De transportrisico’s zijn ten laste van de koper. Bij vertraging van levering dien je Le petit Napo zo snel mogelijk op de hoogte te brengen door te mailen naar: shop@lepetitnapo.be .

Le petit Napo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet ontvangen van een pakket verzonden zonder verzekering.

Bij een foute levering te wijten aan Le petit Napo (bestelbon hebbende rechtskracht), zullen de kosten voor het ruilen van het artikel volledig ten laste zijn van Le petit Napo. Gelieve Le petit Napo op de hoogte te brengen door een mail te sturen naar: shop@lepetitnapo.be binnen de 3 werkdagen na ontvangst van het pakket.

 

Klachten

Indien je een klacht hebt, stuur ons dan gerust een e-mail of brief. Iedere klacht wordt serieus behandeld en we trachten samen tot een voldoeninggevende oplossing te komen.

Valuya bvba / Le petit Napo

rue du Poncia 2A

5030 Gembloux

België

shop@lepetitnapo.be

 

Annuleren, ruilen en retourneren van aangekochte artikelen

Indien je niet tevreden bent over je aankoop of indien een artikel bij aankomst beschadigd is, dan bieden wij jou de mogelijkheid ons het artikel binnen een termijn van tien werkdagen na ontvangst van uw bestelling terug te bezorgen. Je dient ons hiervan altijd schriftelijk (via e-mail naar shop@lepetitnapo.be) op de hoogte te brengen. Het artikel dient in de oorspronkelijke verpakking met retourbon en een begeleidende brief terug gestuurd worden naar onze maatschappelijke zetel: Valuya bvba / Le petit Napo - Rue du Poncia 2A - 5030 Gembloux - België.  

Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals hierboven beschreven staan, worden binnen een termijn van tien werkdagen door ons terugbetaald. Le petit Napo zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan jou terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds gebruikt werden of bij vermoeden van schade aangebracht aan de artikelen.

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, je verbindt jou ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn! Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen, indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de verpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.

 

Verzakingsrecht 

Je hebt als comsument het recht om binnen de veertien werkdagen ingaande op de dag van levering ons het product te retourneren zonder opgaaf van redenen (Wet van 14 juli 1991). Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou bestelde producten.  Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, moet je de bestelbon en de goederen (proper, intact en volledig, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking) terugsturen naar Le petit Napo (Valuya bvba / Le petit Napo - Rue du Poncia 2A - 5030 Gembloux - België) en dit binnen de 14 werkdagenvan af de dag die volgt op de levering.

Wil je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar bovenstaand retouradres. Le petit Napo zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan jou terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van jouw bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan jou worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Le petit Napo kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail ( shop@lepetitnapo.be) of post. Je dient hierbij in ieder geval jouw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Wij hebben tevens jouw bankrekeningnummer nodig. Buitenlandse klanten dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Le petit Napo hebt gedaan.

Le petit Napo zal de teruggestuurde producten terugbetalen  binnen de 14 werkdagen na ontvangst en inspectie van de producten.

 

Privacy

Bestellen bij  Le petit Napo vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Le petit Napo verzamelt volgende gegevens: uw naam, adres en e-mail adres.

Le petit Napo gebruikt deze persoonlijke gegevens voor volgende doeleinden:

- administratie en beheer van je bestelling, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen

- om contact met jou op te nemen indien er een probleem is metje bestelling.

Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je gegevens zullen enkel worden doorgegeven aan onderaannemers handelend voor Le petit Napo (leveringsmaatschappij, betalingsmaatschappij online, ...).  Deze maatschappijen zullen jouw persoonlijke gegevens enkel gebruiken op instructie van Le petit Napo in het kader van een levering of bestelling, en zullen niet toegestaan zijn om deze gegevens te gebruiken voor andere doeleinden of doorgeven aan derden.

Wanneer je een bestelling plaatst op www.lepetitnapo.be , aanvaard je dat deze persoonlijke gegevens gebruikt worden door Le petit Napo in overeenstemming met deze politiek.

Je hebt het recht om een kopie van jouw opgeslaagde gegevens te krijgen. Je dient hiervoor een aanvraag te sturen naar onderstaand adres of via e-mail ( shop@lepetitnapo.be ). Le petit Napo verbindt zich ertoe om jouw persoonlijke gegevens, opgeslagen in onze database, te wijzigen, updaten of verwijderen indien je hiervoor een schriftelijke aanvraag stuurt.

Adres:

Valuya bvba / Le petit Napo

rue du Poncia 2A

5030 Gembloux

België

 

Eigendomsrecht

Le petit Napo blijft volledig eigenaar van een artikel tot het moment waarop de koopprijs en alle kosten betreffende de bestelling (verzendkosten,...) volledig zijn voldaan.

 

Toepasselijk recht 

Op de website www.lepetitnapo.be , de inhoud en alle overeenkomsten tussen Le petit Napo en opdrachtgever is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.